Fuzzy Dunlop cikkei591 találat

maratsafin

2016. 06. 27. 11:46

Ki mer ma női győztest tippelni?

Ki mer ma női győztest tippelni?

Körülbelül tavaly Wimbledonig a képlet rettenetesen egyszerű volt, Serena vagy kiejti magát az első héten, vagy GS győztes lesz, teljesen mindegy mindez milyen borításon. 

Tavaly Wimbi után 21 győzelemnél tartott úgy hogy összesen 26 elődöntője volt! Utolsó vesztett döntő 2011 US Open Samantha Stosur, utolsó vesztett elődöntő 2009 szintén Amerika a szabadkártyás Kim Clijsters!

Serena1234 -

Úgyhogy aktuális Serena Slammel vártuk a 22.-et, vagy nem szurkolói attitűd szerint, de a US Open elődöntőjében valami megtört kikapott Roberta Vincitől és lendületből kihagyta az év hátralévő részét. Idén 5 tornán indult, Rómát nyerte, a másik négyen kikapott ebből háromszor döntőben (Aus Open, Indian Wells, RG)!

Nyer e Wimbledonban? Szerintem igen, de nagyon fog izgulni. És mit csinálhatnak a többiek? Eddig általában azt, hogy megnézik hátha Serena megveri magát idén fordult a kocka, inkább megverik őt!

Név szerint nehéz nagyon hektikus a női mezőny a két friss GS győztesnek a többi tornája nem túl jó, Kerbernek van egy Stuttgarti címe is. Világbajnok Radwanska keresi önmagát, a kétszeres füves bajnok Kvitova pláne.

Ha nem Serena, akkor meglepetés győztest tippelek Medison Keys például. Valamint jó az öreg a háznál Venus 8. kiemelést kapott meglátjuk, meddig jut vele, tavaly kétszer volt 8 között, annál tovább 6 éve jutott…

Akinek van mersze válasszon:

kinyerma -

Novak Djokovic bármilyen rekordot megdönthet, bármit elérhet, egyetlen ellenfele van saját maga. Márpedig saját magával elég jóban van.

Mégsem rá fogadnék egyszerűen, ha ezen a tornán is mentálisan a topon lesz, akkor hivatalos tény, hogy egy ufó☺. Úgy érzem, ezt lazábban veszi Wimbledont persze amilyen a mezőny ez még így is S-t hozhat. És most már minden egyes győzelem közelebb hozza, hogy Federer 17 címét is utolérje.

És akkor jöhet majd az örök vita, ki a legjobb ever, és ki mennyire játszott légüres térben.

De térjünk vissza az alap tézishez ki nyer, ha nem Novak…

NOLE1234 - NOLE1234

Murray? Visszakönyörögte magát Lendlhöz, az igazi visszatérés egy Djokovic ellen győzelem lenne, ezen meglepődnék. Ha valaki megtenné a szívességet és kiejtené a szerbet, akkor persze rögtön jó esélyek lennének.

A svájci kontingens szerintem esélytelen, Federer alig játszik, Wawrinka kiszámíthatatlan. Viszont ezzel a már GS trófeával rendelkezőket kipipáltuk. Hiába nagy kedvenc DelPonak örüljünk, hogy játszik egyáltalán, Cilic meg, hát egyszer volt Budán kutyavásár…

Ezután pedig a nagy tanácstalanság jön, én sem a régóta itt lévőkben nem látok 7 győzelmet (Tsonga, Berdych stb.), sem a fiatal titánokban (Kyrgios, Thiem..)

Beszédes oddsok:

odsok1 -

Mivel ez a cikk késett így pár érdekesség: Monfils, Kohlschreiber rögtön kiesett, ahogy Kevin Anderson is, és hány szettet játszik Verdasco?☺

szerző: maratsafin

Fuzzy Dunlop

2012. 01. 29. 02:38

Ketrecharc

Ma este Ausztráliában kiderül változott-e bármi a férfi teniszben a "téli pihenő " alatt vagy minden úgy folytatódik, ahol New Yorkban (nyitott pályás szezon vége) abbahagytuk.

nole_11 - nole_11

Fuzzy Dunlop

2011. 01. 29. 00:19

Head to Head

Néhányan megint generációváltásról beszélnek. Nem értem. Nem kell 3 évig a CERN-ben (hajrá EU) atomokat ütköztetni, hogy belássuk: a 30. évében járó Roger Federer nem tud visszamenni az időben. Pályafutásának utolsó szakaszát igazán gyönyörűen menedzselte eddig. Amíg komoly tényező egy Grand Slam tornán pályán a helye! Aztán meg nem. De mi köze ehhez a világranglistán alatta lévőket Google mapen kereső Rafael Nadalnak? Aki pedig azt hiszi, hogy Rafát az Ausztráliában történtek megtörik az pontosan olyan hülye, mint a vereségét követő sajtótájékoztatón megjelent újságírók.

Egyetlen dologban látok generációváltást: a Head idén kihozott fejlesztéseiben.

head -

Fuzzy Dunlop

2010. 12. 03. 01:39

Mea Culpa

Amit eddig is tudtam: London a legjobb város még mínusz öt fokban, süvítő szélben is. Az O2 pedig egy csoda. Amilyen lélekölő tévében bámulni a sötét nézőteret, annál nagyobb élmény a helyszínen tombolni. A londoni közönség óriási, (idén egyértelműen Rafát választották), még a felső karéjból is tökéletes az élmény, óriási kivetítők, fény és hangtechnika (az milyen már, hogy Clash számra vonulnak be!) és természetesen minden klappol. A tizenötezer nézőt 30 perc alatt rekeszelik be a metróba, öt méterenként sör és mosdó meg egy világsztár. Maradona, Ron Wood, Kylie Minogue, Kevin Spacey, Thierry Henry, Arsavin, a Becker-fejű polgármester (Boris Johnson) is úgy döntött: ez a legjobb program Londonban.

The Clash - London Calling

Fuzzy Dunlop

2010. 11. 28. 14:28

A meccs

Újat mondani képtelenség, bár van aki megpróbálja.

Eddig mindenki azt kapta, amit a legjobban szeret. Rafael Nadal szurkolói példátlan harci szellemet és elképesztő mentális fölényt, a Federer-fanok pedig kedvencük legszebb játékát. Mindkét játékos vesztett mérkőzés nélkül jutott döntőbe, a svájci még szettet sem veszített.

Federer és Nadal

Ha a két madridi salakos meccset (1-1) nem nézzük jó régen találkoztak. Az elmúlt egy-két évben minden párbajuk meghatározta a következő félév erőviszonyát.

Jöjjön, aminek jönnie kell!

A meccs

+
Rafael Nadal
+
Roger Federer

Fuzzy Dunlop

2010. 11. 21. 14:08

Egyismeretlenes egyenlet

Bármilyen hihetetlen, pillanatokon belül vége van ennek az évnek is.
Egyetlen kérdés maradt csupán: ki lesz a Mesterek Mestere?

A Mesterek Tornája nagyon hosszú időn át a Slameket követő legnagyobb verseny volt. Elég végigfutni az elmúlt 30 év győzteseinek névsorát. 1988 után, - azt követően, hogy a tenisz végre visszakerült az Olimpiai programba - a helyzet árnyaltabbá vált. Egy Olimpiai győzelem nyilvánvalóan többet ér, mint a Mester cím, de Olimpiát mindössze négyévenként rendeznek. ATP-tornát azonban lassan minden héten. Így aztán az elmúlt egy-két évben az ATP csúcsrendezvénye inkább hasonlított zombi felvonulásra, mint a tenisz ünnepére. A végletekig kizsigerelt, mindenféle sérüléssel bajlódó legjobbak túlélni és nem győzni utaztak Sanghajba. Azt követően, hogy a torna végre visszaköltözött egy olyan városba, ahol nem a kirendelt iskolások adják a közönséget már érezhető volt némi változás, idén pedig minden esélyünk megvan arra, hogy méltó módon búcsúztassuk az évet.
Lássuk a leosztást.

Zombieland

Fuzzy Dunlop

2010. 09. 14. 10:00

Fent az égben

Három GS zsinórban, három különböző felületen. A Garros szett veszteség nélkül az USO egyetlen megingással. Karrier Grand Slam. És óriási játék.
Hogyan tovább? Non-Calendar GS Ausztráliában. Vagy igazi 2011-ben?
Ezzel a játékkal bármi megtörténhet.

Rafael Nadal -

és szép volt Nole. Döntőt csináltál belőle.

Rafael Nadal41 -

folytatjuk...

Fuzzy Dunlop

2010. 09. 12. 14:23

Ember tervez

Novak Djokovic megnyerte a maga döntőjét. Jó őt újra csillogó szemű srácnak látni.

Novak Djokovic -

Fuzzy Dunlop

2010. 09. 11. 15:00

Szuper Szombat

A bomba formában teniszező Rafael Nadal és a világelsőt már négy alkalommal legyőző Mihail Youznij játssza ma az első elődöntőt New Yorkban.

actor -

Fuzzy Dunlop

2010. 09. 09. 22:03

Elfújta a szél

Az idei US Open második hetét jellemző szél alapvetően borít mindent. A hozzászólásokat olvasva úgy tűnik ez nem mindenki számára egyértelmű. Botorság lenne azért hibáztatni valakit, mert nem űzi csak nézi a játékot, egy kört azonban feltétlenül érdemes futni a tegnapi meccsek kapcsán.

elfújta a szél

Legutóbbi postok

2017. 01. 26. 13:49

14 évvel ezelőtt

olvass tovább
2016. 06. 27. 11:46

Ki mer ma női győztest...

Körülbelül tavaly Wimbledonig a képlet rettenetese...

olvass tovább
2015. 01. 29. 05:24

Ausztrál Open elődöntő...

olvass tovább
2014. 11. 14. 13:59

Nyerni csak pontosan, ...

olvass tovább
2014. 11. 11. 19:18

Puska kellett volna...

olvass tovább

And the winner is...

+
Nadal
+
Federer
+
Djokovic
+
Söderling
+
Roddick
+
Berdych
+
Murray
+
Ferrer

Tenisz ranglista

Tenisz dühöngő

Dühöngő

olvass tovább

Go Roger!

olvass tovább

Vamos Rafa!

olvass tovább

Ici Novak!

olvass tovább

Come on Andy!

olvass tovább

Google hirdetések