krumplicukor cikkei91 találat

krumplicukor

2014. 07. 06. 11:38

Zöld fű

Révén, hogy az előző poszt meghaladta az ezer hozzászólást, illetve mert a salakot már rég elhagytuk és mert kértétek: a poszt, ami alatt írhattok a mai döntő alatt.

w 2014 -

krumplicukor

2013. 08. 28. 21:03

A miértre a válasz

“Természetesen, amikor mindent te nyersz, akkor élvezetes. De ez nem azt jelenti, hogy jobban szereted a játékot. Csak azt, hogy szeretsz nyerni, szereted, hogy a lapok címoldalán vagy, hogy te emelheted fel a trófeákat, hogy a sajtótájékoztatók kellemesek. Ez jó érzés. De ez nem jelenti azt, hogy valójában, ténylegesen szereted. Az, hogy szereted, talán jobban látszik akkor, amikor nem játszol jól. Számomra sosem volt kérdés, hogy szeretem. Mindegy, hogy nyerek, vagy veszítek, ha gyakorlás, ha tétmeccs.”

atp 40 -

krumplicukor

2013. 07. 18. 12:48

A fű változatlan

Idei Wimbledon-nézésem nem olyan volt, mint amilyennek terveztem, ennek elsődleges oka annak hiánya volt, hogy hazarohanva délután, két hétre minden egyéb programot lemondva, bekapcsolhassam a TV-t és nézhessem. Maradtak a streamek, amik hol jobbak, de általában rosszabbak, amelyeken hol látod a labdát, hol nem, és sajnos, ez sokat számít. Egy streamért már nem rohanok haza, nem mondom le a programokat, és lassan a varázs is elkopik.

andy wimbledon win -

Pedig olyan Wimbledonunk volt, amit fontos volt.

krumplicukor

2013. 06. 16. 09:13

Füves móka

Javában tart az év kuriózum időszaka, hat füves torna, öt hét, mindenki élvezze ki, aki szereti a különlegességeket.

hewitt queens 2013 -

Queens és Halle, az első bizonytalan lépések és az első néhány meccs, ahol másként kell gondolkozni, mint az év többi időszakában, amikor azt próbálod megtippelni, ki lesz egy-egy mérkőzés győztese. Persze, mire elérkezik Wimbledon utolsó hete, az erővonalak tisztázódnak, és mindenki belerázódott a zöld környezet adta újszerű lehetőségekbe, mint a fegyverként használható fonák nyesés, vagy a ténylegesen működő röpte.

krumplicukor

2013. 05. 13. 19:49

Mi volt ez tulajdonképpen?

Miami óta hosszú idő telt el, megkezdődött a salakszezon, aminek volt, aki örült, volt, aki kevésbé, mindenesetre az élmezőny meglehetősen lanyha érdeklődéssel vágott neki az év következő etapjának.  

MC Novak 2013 -

Egyedül Rafa volt az, aki igyekezett a lehető legtöbbet kihozni a vörös borításból, a szokásos menetrendbe némiképp bezavart, hogy Novak elorozta tőle Monte Carlo trófeáját, így nyolc év után új bajnokot avattak a hercegségben.

krumplicukor

2013. 01. 27. 14:43

AO - Győzni sok minden felett lehet

Victoria Azarenka nem a legnépszerűbb világelső és GS-győztes a női tenisz történetében, ezt eddig is tudtuk. Érdekes dolog ez, hiszen Vika már akkor sem ragadta meg a közönség szívét, amikor tizenkilenc évesen Serena ellen nyert szettet az ausztrál hőségben, majd fel kellett adnia a meccset, mert gyakorlatilag elájult. Vika valóban nem az a típus, aki mindig tudja mit kell mondani, a marketing sincs a vérében, a pályán elszánt, nem adja fel a legutolsó utáni pontig sem, és sikoltozik. De csinos. Kicsit távolságtartó, de kedves. Marija Sarapovát imádja a közönség, Vikát meg utálja. Ki érti ezt?

vika trophy 2013 -

Persze, Maria mögött a menedzser mogul IMG áll és amerikai (igen, tudom, nem az, de az amerikaik magukénak tekintik), míg Vika egy belorusz kiscsaj, aki úgy gondolja, hogy neki is jár minden, ami a teniszben megszerezhető.

krumplicukor

2013. 01. 23. 22:44

AO - Egy kis móka, egy kis sírás, egy kis ugyanaz

Rövid összefoglaló az elmúlt két nap eseményeiről, azért csak ennyi, mert a szervezetem úgy döntött, alvásra van szüksége. De kitartás, már csak két játéknap van a hét közben.

sloane ao -

A férfiaknál csipetnyi izgalom, némi nem mentális probléma és hosszabb játék után az első négy helyen rangsorolt játékos várja az elődöntőket, a nőknél viszont volt meglepetés.

krumplicukor

2013. 01. 21. 21:30

AO - Teljesítmény, megbízhatóság, élmény

Az év első Grand Slam tornája a tavalyihoz képest gyorsabb pályákkal, előbb negyven, majd húsz fokkal, a korábbiaknál szigorúbb pattogtatási szabályokkal kezdett, a változások ellenére van azonban olyan, ami állandó.

djoko ao stan -

Leginkább a legjobb nyolcba jutottak személye.

krumplicukor

2012. 12. 28. 19:19

Rafa kihagyja az Australian Opent

Még el sem kezdődött a 2013-as esztendő, a jövő év már nem kezdődik jól: Rafa az abu dhabi bemutató torna után lemondta a dohai tornán való részvételt, valamint visszalépett az év első Grand Slam tornájától, az Ausztrál Opentől is. Az ok az a vírusos gyomorrontás, amit karácsony előtt kapott el, és amely miatt a múlt héten négy-öt napig lázas beteg volt.

"A csapatom és az orvosaim azt javasolták, hogy az a legbiztonságosabb, ha megfelelően járunk el, így azt a tervemet, hogy a következő hetekben játszani fogok, ez a vírus megakadályozta. Az Acapulcóban rendezett tornáig várnom kell arra, hogy újra versenyezhessek, bár megfontolom, hogy ezt megelőzően részt vegyek valamelyik másik ATP tornán.

A térdem már sokkal jobban van, a rehabilitáció jól haladt, miként azt az orvosaim jósolták, ugyanakkor emiatt a betegség miatt nem tudtam a múlt héten gyakorolni, ezért sajnos, az eredetivel tervezettel ellentétben, nem tudok sem Dohában, sem az Ausztrál Openen pályára lépni." - tette közzé Rafa a Facebook oldalán.

Rafa utoljára 2012. június 28-án játszott tétmeccset, amikor Wimbledon második körében vereséget szenvedett a cseh Lukas Rosoltól, ezt követően a térdében jelentkező Hoffa-szindróma és részleges szalagszakadás kezelése miatt már nem lépett pályára az évben, kihagyta a londoni olimpiát és a US Opent is. Eredetileg Rafa az év végi abu dhabi-i bemutató tornán kívánt visszatérni, jelenleg a 2012. február 25. napjától Acapulcóban megrendezett, 250-es salaktorna a visszatérés új időpontja.

“Nem lett volna szerencsés, ha az első torna, amin játszik egy három nyert szettre menő torna lett volna, nem áll erre készen." - nyilatkozta Rafa edzője, Toni Nadal.

Rafa az Ausztrál Open befejezését követően az ötödik helyre csúszik majd vissza a világranglistán.

krumplicukor

2012. 11. 07. 19:50

Utolsó számadás

Eltel tizenkét hónap, összegyűlt újra a legjobb nyolc férfi egyes teniszező, és eldöntik egymást között, ki áll mind fölött.

wtf 2012 1 -

Immár harmadszorra London és az O2 Aréna ad otthont a tornának, mind a nézők, mind a játékosok és az ATP véleménye szerint is annyira sikeres a brit fővárosban a rendezvény, hogy meghosszabbították további két évvel a komplexum szerződését, így 2015-ig a Temze partján játsszák le a Mesterek Tornáját.

Legutóbbi postok

2017. 01. 26. 13:49

14 évvel ezelőtt

olvass tovább
2016. 06. 27. 11:46

Ki mer ma női győztest...

Körülbelül tavaly Wimbledonig a képlet rettenetese...

olvass tovább
2015. 01. 29. 05:24

Ausztrál Open elődöntő...

olvass tovább
2014. 11. 14. 13:59

Nyerni csak pontosan, ...

olvass tovább
2014. 11. 11. 19:18

Puska kellett volna...

olvass tovább

And the winner is...

+
Nadal
+
Federer
+
Djokovic
+
Söderling
+
Roddick
+
Berdych
+
Murray
+
Ferrer

Tenisz ranglista

Tenisz dühöngő

Dühöngő

olvass tovább

Go Roger!

olvass tovább

Vamos Rafa!

olvass tovább

Ici Novak!

olvass tovább

Come on Andy!

olvass tovább

Google hirdetések