Rogers Cup 2010 - legfrissebb

Fuzzy Dunlop

2010. 08. 16. 22:32

A hivatal

Andy Murray azt mondta Rafael Nadal legyőzése után, hogy jól érezte magát edző nélkül. Nekünk is jobban tetszett így. Kevesebb hiszti, szöveg és come on, több tenisz.

Andy Murray -

krumplicukor

2010. 08. 16. 20:53

Első Alkalom (bónusz Tell Vilmossal)

Andy Murray-nek sokat kellett várnia idén az első tornagyőzelemre, mígnem tegnap egy fura, esőszünetekkel szaggatott meccsen 7-5, 7-5-re győzedelmeskedett Roger Federer felett, ezzel megszerezte idei első címét, megvédte tavalyi tornagyőzelmét, valamint megőrizte a világranglistán betöltött negyedik helyét is.

Emellett három elveszített döntőt követően sikerült karrierje során először torna fináléjában legyőznie Federert, volt tehát ok az örömre.

andy murray -

Matusz Endre

2010. 08. 15. 09:37

Murray-Fed a döntőben, de hogy!

A nagy négyes csapott össze szombaton a torontói elődöntőben, előbb a "majdnem híres" Andy Murray a vártnál könnyebben intézte el a világelső Rafa Nadalt, majd az egyszeri Roger Federer a szokásos hullámvölgy után nyomta le a szintén sokat rontó Novak Djokovicot.

Szóval előbb

murray toronto semi -

aztán

federer toronto semi -

Fuzzy Dunlop

2010. 08. 13. 07:34

Éjjeli lepke

Ráéreztünk na. Újra megéri Nadal miatt éjszakázni. Hogy játszott már?!
Szett és break előnyig mindenképpen. Aztán bealudtam…

Rafael Nadal -

(1) R Nadal - Anderson 62 76(6)

Rafa mindent visz idén?

+
persze
+
ez még korai

krumplicukor

2010. 08. 12. 09:06

Kanadai Hétköznapok

Azt nem lehet mondani, hogy a kanadaiak ne vetnének be mindent, hogy a torontói Masters emlékezetes legyen.

Először is 1976 után sikerült újra összehozni a világranglista első és második helyezettjét párost játszani. Akkor John McEnroe és Arthur Ashe voltak az alanyai ennek a jeles eseménynek, most pedig Rafael Nadalnak és Novak Djokovicsnak jutott ez a megtiszteltetés.A világranglista első és második helyezettjének közös a sajtósa (Benito Perez-Barbadillo), így kézenfekvő volt a PR-eseménynek sem lebecsülendő tenisztörténelmi tett összehozása.

rafael nadal, novak djokovic -

Fuzzy Dunlop

2010. 08. 11. 14:24

A Pink Panther viszatér

A pillanatfelvételen két érdekességet figyelhetünk meg. Mindenek előtt: Federer röptézik és ez tegnap este elég sűrűn előfordult. Egyébként mozgott a lába is rendesen. Egyetlen megingással (semmire veszített adogatás, mikor az első szettért szervált) hozta a meccset, de a szokásos black out után ezúttal nem ásta magát tovább a betonba, hanem egészen szép dolgokat produkált a kifejezetten harcos Chela ellen.

Roger Federer -

krumplicukor

2010. 08. 09. 16:04

Rózsaszín Edzések

Először is sziasztok! :)

Krumplicukor vagyok, és Fuzzy azzal a feladattal bízott meg, hogy ellássalak benneteket az olyan teniszhírekkel, amelyek nem igazán tartoznak a meccselemzés kategóriába.

Olyan igen fontos kérdésköröket fogok boncolgatni, mint hogy kivel edzett Rafa miután helikopterrel érkezett a torna helyszínére, vagy hogy Fed fel meri-e venni azt a kifejezetten babarózsaszín pólót, amivel a Nike megajándékozta az idei keménypályás szezonban, vagy hogy lesz-e újra divatbemutató aligruhás Djokóval… ;)

Tudom, lesznek olyanok, akik felhúzzák a szemöldöküket, és megkérdezik, mi szüksége van erre egy rendes, komoly teniszoldalon (nem baj Erisen, tudod, hogy kedvellek ;) :) ), de bízom benne, hogy sikerül majd megtalálni az egyensúlyt, hiszen nem az a cél, hogy elárasszuk az oldalt bulvárposztokkal, a heyho továbbra is meccselemzős teniszoldal marad, de azért néha nem árt, ha kicsit kevésbé komolyak is tudunk lenni.

Remélem, hogy sikerül ezeket a posztokat némiképp Fegyvermentes Övezetté nyilvánítani, és mindenki jól érzi majd magát :D

Vágjunk akkor bele!

Legutóbbi postok

2017. 01. 26. 13:49

14 évvel ezelőtt

olvass tovább
2016. 06. 27. 11:46

Ki mer ma női győztest...

Körülbelül tavaly Wimbledonig a képlet rettenetese...

olvass tovább
2015. 01. 29. 05:24

Ausztrál Open elődöntő...

olvass tovább
2014. 11. 14. 13:59

Nyerni csak pontosan, ...

olvass tovább
2014. 11. 11. 19:18

Puska kellett volna...

olvass tovább

And the winner is...

+
Nadal
+
Federer
+
Djokovic
+
Söderling
+
Roddick
+
Berdych
+
Murray
+
Ferrer

Tenisz ranglista

Tenisz dühöngő

Dühöngő

olvass tovább

Go Roger!

olvass tovább

Vamos Rafa!

olvass tovább

Ici Novak!

olvass tovább

Come on Andy!

olvass tovább

Google hirdetések